— Alle genoemde data zijn afhankelijk rondom corona —

Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prijsuitreiking en Nieuwjaarsreceptie

11 januari 2020 - 11 januari 2021

Prijsuitreiking en Nieuwjaarsreceptie

De avond werd zoals gebruikelijk door de voorzitter geopend. Hij wenste alle aanwezigen een voor-spoedig en vooral gezond 2020 toe. Dirk Koppenol werd al direct naar voren gehaald. Dirk had nog een nieuwsjaarfeest bij zijn vrien-den. Als algeheel TT-winnaar 2019 kwam hij toch even langs om zijn oorkonde op te halen. Jan feliciteerde Dirk nogmaals met dit belangrijke gegeven.
Zoals gebruikelijk is het vervol-gens tijd om het jeu de boulles spel op te pakken. Jan Kouwen-hoven deed de kaarten verdelen en gaf aan dat hij de spelregels niet meer behoefde uit te leggen.
Vervolgens werd er kennisge-maakt met de spelpartners en was het zaak om zo snel mogelijk de 13 punten bij elkaar te harken.
Het harken werd niet door iedereen goed begrepen:
Van de 51 aanwezigen mensen deed meer dan helft mee aan het jeu de boules. Leuke manier om ook eens met anderen in contact te komen.

Vervolg feestavond
Sommige mensen konden er geen genoeg van krijgen. Nadat de spelers de handjes hadden gewassen en uitkeken naar het buffet stond Fred nog altijd te oefenen om de bal in buurt van de but te krijgen. Voordat we aan het heerlijke buffet konden werden de prijzen uitgereikt aan de winnaars van de show. Jan reikte de prijzen uit aan de aanwezige prijs-winnaars.
Eerst mochten de winnaars op de plek waar ze zaten blijven zitten, maar al gauw liet hij de winnaars naar voren komen.

Gegevens

Begin:
11 januari 2020
Einde:
11 januari
Evenement Categorie:

Gegevens

Begin:
11 januari 2020
Einde:
11 januari
Evenement Categorie: